TRAGEDIE! Sotia si fiul unui ofiter de politie din Timis, decedati in urma accidentului rutier produs, sambata, langa Stamora Germana!

Inspectorul general al Politiei Romane, chestorul principal Bogdan Despescu, a intervenit, azi dimineata, in videoconferinta cu cadrele din conducerea IPJ Timis, pentru a transmite condoleante unui ofiter care trece printr-o adevarata drama familiala, dupa ce sotia si fiul sau, in varsta de doar 4 ani, au decedat in urma unui tragic accident rutier.


Este vorba despre subcomisarul Ovidiu Rachita, a carui sotie, Adela, si fiu, Dragos, erau pasageri in autoturismul Hyundai implicat, sambata dupa-amiaza, in accidentul rutier de pe E70, din apropierea localitatii  Stamora Germana.

Desi, initial, pana la identificarea victimelor, s-a speculat faptul ca la volan s-a aflat chiar ofiterul de politie, ulterior s-a stabilit ca soferul autoturismului implicat in accident a fost cumnatul sau.

Reamintim ca, sambata, dupa orele pranzului, pe E70, langa Stamora Germana, un autoturism s-a izbit frontal de un autotren, in timpul unei manevre de depasire, in urma caruia toti ocupantii au ramas incarcerati.

Ulterior, in ciuda eforturilor medicilor, cei doi adulti si un copil nu au mai putut fi salvati.

Deocamdata, se cunoaste doar faptul ca impactul s-a datorat patrunderii pe contrasens a Hyundai-ului pentru efectuarea unei depasiri, insa seful IGPR a atras atentia anchetatorilor din dosarul penal ca imprejurarile in care s-a produs aceasta tragedie sa fie stabilite cu cea mai mare rigurozitate. (G.I.)

One thought on “TRAGEDIE! Sotia si fiul unui ofiter de politie din Timis, decedati in urma accidentului rutier produs, sambata, langa Stamora Germana!

Leave a Reply