Cum gestionati deseurile? Agentii economici din Timis vor fi instruiti de comisarii Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Timis si Agentia pentru Protectia Mediului Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, organizeaza un seminar de informare si instruire a agentilor economici asupra reglementarilor in vigoare privind protectia mediului.


Evenimentul va avea loc in data de 4 martie 2020, incepand cu ora 10, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22, si se va desfasura sub genericul sub genericul:

Obligatiile legale ale agentilor economici in domeniul Protectiei Mediului. Gestionarea deseurilor conform prevederilor Legii Nr. 211/2011

Seminarul va fi sustinut de:

  • Lavinia Alina Caluseru, comisar sef, Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Timis
  • Teodora Toia, comisar, Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Timis
  • Ildiko Vitan, sef Serviciu Avize Acorduri Autorizatii – Agentia pentru Protectia Mediului Timis

Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, fiind recomandata si incurajata interventia participantilor si discutiile libere.

Participarea membrilor CCIA Timis este gratuita. Taxa de participare pentru firme ne-membre: 100 lei /pers. (fara TVA). Termen de confirmare: 2 martie 2020. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare si inscrieri la tel: 0372 185 242, 0372 185 285, e-mail: cmates@cciat.ro sau lchiu@cciat.ro. Persoane de contact: Cecilia Mates si Larisa Jivan.

Leave a Reply