Maria Grapini completeaza un comunicat al Mitropoliei Banatului si anunta ca a donat 2000 de metri de tesatura, din care maicutele au confectionat cearsafuri si prosoape

Europarlamentara Maria Grapini, care se afla in izolare la domiciliu de 20 de zile, a decis sa aduca o scurta completare unui comunicat al Mitropoliei Banatului, in care s-a anuntat achizitionarea a 2 kilometri de material textil de unica folosinta, din care maicutele de la monahiile Centrului eparhial au confecţionat lenjerii de pat si prosoape pentru spitale.


“Doamne ajuta! Aduc multumiri IPS Mitropolitul Banatului care a decis sa lucreze cu maicutele lenjerii pentru paturile de spital! Am donat 2000 m de tesatura pentru acest lucru! Sa ajutam daca putem!”, anunta Maria Grapini, in mesajul despre gestul sau de magnanimitate, postat pe Facebook.

Cu siguranta, proprietara fabricii Pasmatex Timisoara nu a dorit sa se laude prin acest exercitiu de sinceritate evlavioasa, ci doar sa arate ca este alaturi de toti cei care, in aceste zile, sprijina lupta impotriva Covid-19, prin donatia de aproape 10.000 de euro.

Mai cu seama ca IPS Ioan Selejan, cu smerenia-i recunoscuta, a trecut sub tacere gestul filantropic al Mariei Grapini, asa cum procedeaza si cu ceilalti milionari locali aflati alaturi de gesturile sale crestinesti.

Sa mai spunem ca, astazi, maicutele au livrat prima transa de cearsafuri si prosoape de unica folosinta, care au ajuns la Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Pius Branzeu” Timisoara. Din cei 2.000 de metri de material textil donati de Pasmatex si Maria Grapini s-au confectionat peste 1000 cearsafuri si 5000 de prosoape. (Mara Ion)

Leave a Reply