O noua donatie anuntata de col. (r) Mircea Rosu, fostul sef adjunct al Politiei Timisoara, pentru politistii aflati in prima linie in lupta cu Covid-19. “Sper ca aceste materiale sa va ajute sa ramaneti sanatosi!”

Un nou gest de solidaritate cu fostii sai colegi din cadrul IPJ Timis din partea colonelului in rezerva Mircea Rosu, fostul sef adjunct al Politiei Municipiului Timisoara si fost presedinte al Filialei Timis din cadrul Corpului National al Politistilor.


Dupa ce, in 30 martie, a sarit in ajutorul politistilor aflati in prima linie, in lupta cu Covid-19, si i-a dotat  400 de perechi de manusi de protectie din latex, astazi a anuntat o noua donatie, mult mai consistenta si mai folositoare pentru angajatii IPJ Timis.

“Asociatia Internationala a Politistilor, Regiunea 1 Timis cu ajutorul a unui membru IPA Friend, a donat, astazi, ca sprijin pentru activitatile din linia 1 a politistilor timiseni, 1000 bucati masti chirurgicale, 500 de perechi manusi de protectie si circa 30 de litri de dezinfectant de maini. Sper din suflet ca aceste materiale sa va ajute sa ramaneti sanatosi, Sarbatori Pascale linistite si lipsite de evenimente, dragi colegi!”, este mesajul postat pe Facebook de fostul sef adjunct al PMT, prin care este anuntat acest act de generozitate din partea IPA Timis.

In opinia col. (r) Mircea Rosu, cuvintele de ordine din aceasta perioada ar trebui sa fie unitate, implicare, ajutor si profesionalism. (G.I.)

Leave a Reply