Ministrul de Timis Catalin Drula, atacat golaneste de sindicalistul sef de la Metrorex. “Acest Drulica, pus de tatal lui acolo, cocotat pe functii, ar trebui sa se duca acasa!”

Dezvaluirile facute de ministrul Transporturilor, Catalin Drula, despre mafia sindicala de la metroul bucurestean, grupata in jurul lui Ion Radoi, au provocat o reactia de tip interlop a liderului sindical. Acesta vorbeste batjocoritor despre ministrul Drula, pe care-l indeamna sa-si dea demisia.


Domnul ministru, desi a venit de curand, eu zic ca ar trebui sa plece si mai curand”, a comentat Ion Radoi, marti, intr-o conferinta de presa.

Cu o seara inainte, la Antena 3, Radoi a dezlantuit un potop de invective si amenintari la adresa lui Catalin Drula.

Ce vorbeste Drulica despre Metrou? Nu credeti ca nu e de luat in seama? Ce cauta asta acolo, cand eu lucrez in metrou de cand el nu se nascuse?! Ar fi bine sa conduca el Metrorex. Stiti ce ar insemna asta? Daca eu am condus, inseamna ca am facut-o bine pana acum. Ca de 40 de ani, metroul este un transport sigur! Ca am avut, pana acum, 24 de directori si 26 de ministri. Acest Drulica, pus de tatal lui acolo, cocotat pe functii, ar trebui sa se duca acasa, sa-si vada de treaba lui“, a atacat Ion Radoi.

Reamintim ca, in ultima saptamana, ministrul Catalin Drula a postat pe Facebook doua texte cu mai multe dezvaluiri despre mafia sindicala de la metrou, grupata in jurul lui Ion Radoi. Metodele si privilegiile acesteia, care paraziteaza de multi ani bugetul Metrorex, sunt de-a dreptul scandaloase.

Drula a acuzat faptul ca firma Sindomet Servcom SRL, detinuta de USLM, a avut doua contracte cu Metrorex, prin care incasa majoritatea banilor din inchirierea spatiilor comerciale si de publicitate de la metrou. „Sindomet Servcom SRL a avut, in 2019, o cifra de afaceri de 7.981.344 lei si un profit de 6.197.855 lei”, a dezvaluit ministrul. (Mara Ion)

 

Leave a Reply