Chestorul Alin Petecel nu lamureste misterul reintoarcerii sale la carma IPJ Timis. “Nu cunosc semantica acestor speculatii!”

Tocmai cand se pregatea sa-si preia functia de inspector sef la IPJ Timis, ca urmare a expirarii “exilului” de sase luni al comisarului sef Ioan Tamas la IPJ Vaslui si iminenta revenire a sa pe fotoliul de sef al politistilor din Arad, chestorul Alin Petecel a primit o veste care i-a mai taiat din avantul reintoarcerii acasa.


Comisarul sef Ioan Tamas nu se intoarce la carma IPJ Arad, cel putin nu in urmatoarele trei luni, ci va lua drumul Capitalei.

Fostul sef al IPJ Arad a fost imputernicit pentru o perioada de trei luni in functia de inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrari si va coordona activitatile Directiei Management Strategic si Directiei Suport Logistic.

 

In aceste conditii, este posibil ca si delegarea lui Alin Petecel pe functia de inspector sef al IPJ Arad sa fie prelungita cu trei luni, spre bucuria contracandidatului sau la sefia IPJ Timis, comisarul sef Dan Stoicanescu, care face tot posibilul sa-si demonstreze loialitatea fata de noua clasa politica si a-l tine pe detinatorul postului in pozitia de outsider.

Intrebat daca ne poate dezvalui data oficiala cand se va intoarce la carma IPJ Timis, pentru a pune capat speculatiilor care se tot fac vizavi de aceasta revenire pe functia detinuta in urma unui concurs, chestorul Alin Petecel ne-a dat un raspun extrem de elevat.

“Nu cunosc semantica acestor speculatii si nu am cunostinta despre vreo versiune oficiala a lor. Asa cum cred ca am demonstrat si pana in prezent, pentru mine este important sa ma pun in slujba oamenilor si a institutiei”. Asadar, misterul revenirii pe functia de baza de la IPJ Timis a chestorului Alin Petecel persista… (G.I.)

4 thoughts on “Chestorul Alin Petecel nu lamureste misterul reintoarcerii sale la carma IPJ Timis. “Nu cunosc semantica acestor speculatii!”

  1. Babele din targ vorbesc ca atat Petecel Alin cat si Stoicanescu Dan sunt simpli purtători de uniforma ajunși pe asemenea scaune doar din dorința politicienilor care doresc asemenea slugi pe scaune cheie. Amandoi sunt experți doar in monologuri, nu poți dezbate nici măcar un subiect de gradinita cu ei, după monolog fug rusinos și se încuie in birouri, de unde se cred mari zei.
    Tot babele spun ca foștii sefi făcuți la apelul bocancilor erau cu minim 10 clase peste acești sefi numiți pe criterii politice.
    Babele din targ considera ca pentru al face fericit pe Petecel Alin, acesta trebuie lasat la Arad, fiindcă omului prost îi place sa privească pe toată lumea de sus, iar in Arad are dealul Siriei sau puteți chiar sa-l mutați pe dealurile olteniei unde își are rădăcinile…

  2. Asa cum a demonstrat si pana in prezent …
    cst petecel ramane acelasi infractor cu epoleti. In ultima perioada are tot mai multe momente de sclipire, si atunci este fie comandantul unor ostiri din evul mediu, alteori este comandantul care respinge ferm semantica mizeriilor care l-au consacrat. Cst Petecel este un miracol si o enigma, cand avea o functie stabila isi dorea gradul de chestor, acum cand are gradul de chestor isi doreste o functie stabila 🙂

  3. Doamne ferește! Doar in România e posibil asa ceva, un incompetent sa ajungă chestor, cum sa faci chestor un incompetent care a distrus IPJ Timis, sa nu uitam ultima scena facuta de finul sau Popa Alin , genul asta de oameni au fost promovați de acest chestor, toti oltenii jegoși au ajuns sa conducă IPJ Timis iar atunci ne miram de ce fac oltenii tot felul de mizerii în Timisoara. Dacă sunt asa buni politisti trebuie mutați urgent la ei acas în Oltenia fiindcă acolo e prăpădul….mars la casa lor in oltenia cu toti chestorii si sefii numiți doar pe cai neortodoxe

Leave a Reply