Directorii Finantelor Publice Timisoara, seminar online de informare a agentilor economici cu privire la modificarile legislative din domeniul fiscal (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, organizeaza in data de 25 martie 2021, cu incepere de la ora 11, un seminar online de informare dedicat reglementarilor si modificarilor legislative din domeniul fiscal cu impact asupra activitatii agentilor economici, sub genericul:


MODIFICARI LEGISLATIVE IN DOMENIUL FISCAL

Seminarul va fi sustinut de specialisti din cadrul D.G.R.F.P.Timisoara:

  • Cristian MOCAN, Director General DGRFP Timisoara
  • Ladislau ELEK, Director Executiv Colectare DGRFP Timisoara
  • Gheorghe DAIA, Sef Administratia Judeteana a Finantelor Publice Timis (AJFP)
  • Mihaela VISOIU, Sef Serviciu Asistenta pentru Contribuabili DGRFP Timisoara
  • Olimpia DRAGOMIR, Sef Serviciu Registru Contribuabili Declaratii Fiscale Persoane Fizice AJFP Timis.

Inregistrarea la eveniment se face accesand link-ul https://zoom.us/meeting/register/tJcocuyuqjgvEt3ybZM49apU1ows0BB9BlJ_

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platforma gratuita care nu necesita crearea unui cont. Participantii vor avea nevoie de un laptop, tableta sau telefon, conexiune la internet si acces la camera si microfon. Dupa inregistrare, participantii vor primi un e-mail de confirmare cu informatii privind accesul la eveniment.

Participarea la eveniment este gratuita.


NOTA: Detalii suplimentare la telefon 0372 185 285 sau e-mail lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu – Manager Directia Relatii Economice Evenimente a CCIA Timis.

Leave a Reply