Viceprimarul comunei Giroc, medicul veterinar Dan Vartosu, victima unui accident rutier produs de un jurnalist

Viceprimarul localitatii Giroc a fost transportat la spital, azi dimineata, dupa ce a fost ranit usor in urma unui accident rutier provocat de un jurnalist. Caius Seracin, fost redactor la Opinia Timisoarei si Prima Ora, actualmente redactor sef la portalul de stiri Giroceanul & Chisozeanul, aflat la volanul unui autoturism Ford, circula pe strada Semenic, iar la intrarea pe strada Timis nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune laterala cu autoturismul condus de Dan Vartosu.


In urma accidentului, viceprimarul Girocului a fost ranit usor in zona capului, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara. De asemenea, Caius Seracin si-a insotit fiica minora, care era pe bancheta din spate a autoturismului Ford, la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” pentru investigatii medicale.

Imediat dupa producerea accidentului, la fata locului si-a facut aparitia cumnatul viceprimarului, milionarul Puiu Minda, insotit de mai multi indivizi agresivi, care au fost la un pas sa-l linseze pe jurnalist.

„M-au injurat, amenintat, filmat, fotografiat din toate partile. Puiu Minda m-a avertizat ca o sa ma scoata din Giroc, in timp ce prietenii lui, vreo 10 – 15 fiorosi, sositi acolo chiar si in slapi si pantaloni scurti, desi afara erau minus cateva grade, mi-au promis razbunare. Noroc cu medicul de pe ambulanta, care mi-a sugerat sa nu raman la fata locului, mai bine sa-mi insotesc copilul la spital, pentru ca altfel oamenii aia violenti o sa ma linseze”, ne-a declarat Caius Seracin.

Potrivit jurnalistilor de la Vocea Timisului, din primele cercetari ale Politiei Rutiere a rezultat faptul ca vinovat de producerea accidentului se face ziaristul Caius Seracin care, invocand motive de vizibilitate redusa in intersectie, a patruns pe un drum cu prioritate, fara sa se asigure corespunzator.

Acestuia i s-a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si va ramane fara permis in urmatoarele 90 de zile. Medicii spun ca ambele victime sunt in afara oricarui pericol.

Ca o ciudata ironie a sortii, in ultima perioada, jurnalistul – care a candidat ca independent la un mandat de consilier local – a publicat mai multe articole critice la adresa politicienilor din Giroc, printre care si a liberalului Dan Vartosu, iar accidentul a fost “interpretat” simplist de gasca indivizilor violenti ca fiind un nou atac la viceprimar… (G.I.)

Sursa foto: Vocea Timisului

UPDATE: Fara a-si nega vinovatia, jurnalistul Caius Seracin spune ca vizibilitatea indicatoarelor rutiere din zona accidentului este obturata de diverse panouri cu reclame, care sunt montate – cu sau fara acordul comisiei de circulatie din Primaria Giroc – in partea carosabila a strazii. Dupa cum se poate vedea, de altfel, si in imaginile surprinse de fotoreporterii nostri.

 

One thought on “Viceprimarul comunei Giroc, medicul veterinar Dan Vartosu, victima unui accident rutier produs de un jurnalist

  1. Da prezent toata haita lu Minda si consilieru muzical eem sotu despletitei de la comunitari toata gasca asa ca schimbarea la primarie e buna alte gasti dar cu radacini in clanu minda

Leave a Reply