Protectia mediului si gestionarea deseurilor, tema unei sesiuni de informare a agentilor economici din Timis organizata de Camera de Comert (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, in colaborare cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Timis si Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Timis, organizeaza, in data de 4 mai 2022, ora 10, in Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (etaj I), un seminar de informare a agentilor economici, avand ca tema:


Aspecte privind responsabilitatile agentilor economici in domeniul protectiei mediului si a gestionarii deseurilor.

Vor fi dezbatute aspecte care vizeaza:

  • O.U.G. 92/2021;

  • O.U.G. 195/2005 cu modificarile ulterioare;

  • Ordinul nr. 1150/2020 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizatiei de mediu si a autorizatiei integrate de mediu.

Seminarul va fi sustinut de specialisti din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis si al Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Timis.

Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, fiind recomandata transmiterea intrebarilor pana cel tarziu, marti, 3 mai, orele 16, astfel incat in cadrul intalnirii sa se raspunda punctual la problemele ridicate de agentii economici.

Participarea este gratuita pentru membri CCIAT, iar pentru companiile care nu sunt membre ale CCIAT taxa de participare este de 150 lei + TVA.

Termen de inscriere si transmitere a intrebarilor: 03.05.2022.

Informatii suplimentare si confirmari de participare la tel. 0720 444 120, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mates, consultant cameral. (I.P.)

Foto: arhiva

Leave a Reply