Fostul procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara a intrat in avocatura! VEZI la ce casa de avocatura a devenit Senior Partner

Marius Neculcea, fost procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, in perioada iunie 2019 – noiembrie 2022, s-a alaturat echipei de avocati de la „Craznic si Asociatii” Bucuresti in calitate de Senior Partner si va coordona activitatea in domeniul dreptului penal pentru partea de vest a Romaniei, Austria si Ungaria.


Marius Neculcea este avocat, conferentiar universitar dr. la Facultatea de Stiinte Juridice in cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis” Arad si formator in cadrul Institutului National al Magistraturii, avand o bogata experienta dobandita in decursul carierei sale de peste 30 de ani la varful justitiei romane.

Pe langa functiile de conducere detinute in cadrul Ministerului Public, Marius Neculcea detine, din 2007, titlul stiintific de doctor in Drept si este autor al unor lucrari si articole aparute in publicatii de specialitate.

A absolvit cursuri de pregatire organizate de Federal Bureau of Investigation (FBI), United States Department of State (USDOS), International Narcotics and Law Enforcement Bureau (INL) si alte organizatii prestigioase de aplicare a legii.

Marius Neculcea a fost distins, in anul 2002, cu diploma „Meritul Judiciar” acordata de Presedintele Romaniei, pentru rezultatele meritorii obtinute in activitate, respectarea indatoririlor prevazute de lege si calificativul anual de „foarte bine”.

„Craznic si Asociatii” este una dintre cele mai cunoscute firme de avocatura din Romania, desfasurandu-si activitatea, in special, in domeniul dreptului penal-comercial (White-Collar Crime), dar care gestioneaza, cu succes si cauze din sfera celorlalte ramuri ale dreptului.

Fondata in 2016 de Flavius Craznic, fost procuror-sef in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (Parchetul General al Romaniei), „Craznic si Asociatii” s-a impus pe piata avocaturii prin seriozitatea si profesionalismul echipei (formata din fosti magistrati si avocati cu experienta, carora li s-au alaturat tineri avocati foarte bine pregatiti).

In prezent, portofoliul „Craznic si Asociatii” include atat clienti romani, cat si clienti (persoane fizice si companii) din majoritatea tarilor UE si din Statele Unite ale Americii. (I.P.)

Sursa: juridice.ro

One thought on “Fostul procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara a intrat in avocatura! VEZI la ce casa de avocatura a devenit Senior Partner

Leave a Reply