Medicina legala si jazz! Doctorita Vera Ciocan, solista cu voce inconfundabila a trupei Moody Stuff, va sustine un recital in sala multifunctionala a CJ Timis

Moody Stuff va sustine un concert din seria Unplugged in Sala multifunctionala a Consiliului Judetean Timis, marti, 29 noiembrie, de la ora 19. Formatia are un repertoriu extins, de la piese de dixieland la jazz modern, dar expresia de baza este un jazz rafinat, bine balansat, cu influente pop si blues, majoritatea pieselor fiind standarde de jazz.


Vocea inconfundabila a Verei Ciocan, cu un ambitus remarcabil, stralucitor in registrul mediu-inalt, este sustinuta de experimentatul claviaturist Toni Kühn, de inspiratul basist Johnny Bota si de dezinvoltul baterist Feri Szekeres.  Lor li se alatura, cu acest prilej, tinarul si jovialul clarinetist Alex Ciocan.

Programul de marti, 29 noiembrie este alcatuit din piese standard de jazz, de blues si pop:

  • Bye Bye Blackbird – Ray Henderson

  • No more Blues – Jobim

  • To Hell With Love – Annie Ross

  • If the Stars were Mine – Melodie Gardot

  • Fine Brown Frame – Guadalupe Cartiero / J. Mayo Williams

  • The Look of Love – Burt Bacharach

  • All of Me – Marks/Simon

  • The Man I Love – Gershwin

  • Sweet Georgia Brown – Bernie/Pinkard

Moody Stuff este o formatie timisoreana de mare succes, care concerteaza de peste 30 de ani si are doua CD-uri la activ, „Christmass with Moody Stuff” si „All of Us”.

„Buna intrebare, de ce ne numim Moody Stuff. Am vrut sa alegem un nume care sa ne defineasca. M-am gandit la faptul ca facem chestii capricioase. Cu alte cuvinte, cantam cum ne vine. Hai sa-i zicem ca suntem “moody” si cantam “stuff”, ne spune Vera Ciocan, solista grupului, care a terminat liceul de muzica, insa s-a orientat spre medicina.

In prezent, ea este medic legist la Institutul Medico-Legal si, totodata, sef de lucrari Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara!

Unul dintre cele mai interesante concerte la care a participat Moody Stuff a avut loc in 2001, cand au cantat intr-un club din Vama Veche, noua seri la rand. Interesant este ca printre spectatorii capricioaselor concerte se numara numerosi studenti medicinisti, care vin sa isi vada si sa isi asculte profesoara.” (E.T.)

Leave a Reply