Tragedie in Timis! Un nepot si-a impuscat bunicul in cap, accidental, cu o arma de vanatoare pe care o detinea ilegal

Un tanar in varsta de 30 de ani din localitatea Jdioara, judetul Timis, si-a omorat bunicul de 81 de ani, dupa ce l-a impuscat accidental cu o arma de vanatoare detinuta ilegal.


Acesta le-a declarat politistilor ca a gasit arma in padure si a adus-o acasa. A incercat sa o manevreze in holul casei, operatiune la care a asistat si bunicul sau de 81 de ani. La un moment dat, a indreptat arma spre batran si a apasat pe tragaci. Alicele l-au nimerit direct in cap si a murit pe loc. 

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept.

Biroul de presa al Politiei Timis a anuntat, vineri, ca politistii municipiului Lugoj au fost sesizati, joi, cu privire la faptul ca in localitatea Jdioara, un barbat a fost impuscat cu o arma de vanatoare.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, constatand ca un barbat de 30 de ani, in timp ce se afla la domiciliul sau din localitatea Jdioara, l-a impuscat accidental pe bunicul sau, in varsta de 81 de ani, cu o arma de vanatoare pe care o detinea fara forme legale, rezultand decesul barbatului.

Tanarul a fost condus la sediul sectiei de politie pentru audieri, ulterior fiind retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Politiei Timis. Cercetarile continua in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului. (V.E.)

One thought on “Tragedie in Timis! Un nepot si-a impuscat bunicul in cap, accidental, cu o arma de vanatoare pe care o detinea ilegal

Leave a Reply