Scandal la varful DSP Arad! Directorul economic l-a atacat cu un aparat cu electrosocuri pe seful biroului Resurse Umane

Un nou scandal a izbucnit, marti dimineata, la Directia de Sanatate Publica din Arad. Directorul economic al institutiei, Gheorghe Iulian Penzes, s-a prezentat la serviciu inarmat cu un aparat cu electrosocuri si un spray cu piper. Confruntat de colegii sai cu privire la intentiile acestuia, directorul DSP l-a curentat pe seful biroului Resurse Umane, Constantin Catana. “M-ai curentat! Dom’le, vrei sa ma omori?”, a strigat victima. A intervenit directoarea institutiei, Cecilia Irimie, care i-a cerut explicatii lui Penzes. Acesta a raspuns ca a adus cele doua arme ca sa se apere. 


Gestul lui Penzes l-a determinat pe unul dintre angajati sa sune la 112. Politistii ajunsi la fata locului i-au condus la audieri, la sediul Politiei, pe cei implicati. Au dat declaratii Gheorghe Penzes, Constantin Catana, Cecilia Irimie, directorul DSP si angajatii care au fost de fata, scrie realitatea.net.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Arad, „In ziua de 7 februarie a.c., in jurul orei 09,30, politistii aradeni au fost sesizati prin SNUAU 112, despre o stare conflictuala, intre doi angajati ai unei institutii publice din Arad. La fata locului s-a deplasat echipa operativa, pentru clarificarea starii de fapt. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si lovirea sau alte violente”.

Acest incident pare sa fie parte dintr-un sir de animozitati de la varful institutiei din Arad. In urma cu doua luni, directorul economic, Gheorghe Penzes, a acuzat ca a fost agresat de catre seful biroului Resurse Umane, Constantin Catana. (I.P.)

Leave a Reply