Cu Easter EGGstravaganza totul este la superlativ in Iulius Town Timisoara: peste 2.500 de cadouri oferite pe loc (P)

Lasa primavara sa te inspire! Iulius Town este cuprins de parfumul florilor de sezon, de atmosfera vibranta a sarbatorilor pascale, dar si de entuziasmul „iepurasilor” de Paste, care pregatesc din timp cadouri pentru cei dragi. Fiecare dintre acestea ne-au inspirat, asa ca am dat startul campaniei Easter EGGstravaganza, iar tu poți castiga premii incredibile, la cumparaturi, in fiecare zi, pana pe 14 aprilie 2023.


Timpul petrecut alaturi de familie, atmosfera de la masa de Paste, bucuria de a oferi zambete si momente pline de bucurie, despre asta este Easter EGGstravaganza. Sarbatorile acestea, cu Iulius Town, totul este la superlativ! Si pentru ca tu ai grija la fiecare detaliu si esti unul dintre cei mai harnici „iepurasi”, Iulius Town are grija ca darul pentru tine sa fie cu totul special.

Daca pana pe 14 aprilie, la o sesiune de shopping, bonurile tale au cumulat suma de 500 de lei, primesti pe loc un cadou extravagant. Pentru mai multe informatii, poti consulta regulamentul campaniei, postat pe site-ul Iulius Town.

Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia premiilor? Vii cu bonurile la Centrul de Premiere, aflat in zona Centrului Informational.

Premiile zilnice sunt destinate intregii familii, astfel poti castiga unul dintre voucherele disponibile la magazinele Next, Hervis, Colin`s si Bianco Nero, dar si racoritoare. In total sunt peste 2.500 de premii. (I.P.)

Leave a Reply