Managerul unui spital municipal, disparut fara urma! Acestuia tocmai i se prelungise interimatul la conducerea unitatii medicale

Managerul Spitalului Municipal Radauti, medicul anestezist Flaviu Sima, a disparut fara urma si nimeni nu stie exact unde se afla. Incepand de miercuri, 27 decembrie 2023, acesta nu s-a mai prezentat la serviciu si ar fi trimis o cerere de concediu medical pentru perioada 27-31 decembrie pentru o serie de probleme ortopedice.


Prin spital circula insa o cu totul alta varianta, aceea ca Flaviu Sima ar fi plecat cu o femeie, alta decat sotia.

Problema este ca si directorul medical este in concediu, plecat din tara, iar in aceste conditii nimeni nu mai semneaza nici un document, nici macar in ceea ce priveste achizitiile urgente.

Flaviu Sima se afla la conducerea Spitalului Municipal Radauti din iunie 2022, iar in sedinta de Consiliu Local din ziua de 21 decembrie i-a fost prelungit interimatul. Este o situatia deloc placuta pentru spitalul din Radauti, pentru pacienti, in primul rand, dar si pentru personalul medical, care se confrunta cu tot felul de lipsuri care nu pot fi acoperite prin imposibilitatea de a efectua achizitii.

Bogdan Loghin, primarul municipiului Radauti, a declarat ca s-au gasit solutii de inlocuire a managerului si directorului medical in ceea ce priveste dreptul de semnatura si ca activitatea spitalului nu este periclitata. (V.E.)

Leave a Reply