BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

Cupele europene vin in judetul Timis, dar la tenis de masa. ACS Dumbravita va juca in Cupa Campionilor Europeni

ACS-Dumbravita---Campioana-Romaniei4Daca sporturile de echipa nu aduc competitii si echipe de talie europeana la Timisoara de cativa ani, ”salvarea” vine de la tenisul de masa, care va juca in acest sfarsit de saptamana in Cupa Campionilor Europeni. Proaspatele campioane nationale de la ACS Dumbravita au reusit sa obtina gazduirea competitiei europene inter-cluburi. Din ratiuni de logistica, Cupa Campionilor Europeni se va desfasura insa la Giarmata, unde sala de sport este mai mare.

Cu ocazia competitiei, vor veni la Giarmata echipele campioane la tenis de masa feminin din Spania, Olanda si Cipru. Din echipa Dumbravitei face parte si Adina Diaconu, sportiva care a purtat drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, recent incheiate. De asemenea, pentru participarea in Europa, la Dumbravita a fost legitimata si Andreea Zamfir, sportiva care a evoluat si in Franta.

Am reușit sa aducem Cupa Campionilor Europeni la voi, competitia se va desfasura la Giarmata, sambata si duminica. Vor juca penru Dumbravita Mihaela Dospina, Andreea Zamfir, Karla Manea și Adina Diaconu. Se joaca cate trei meicuri cu fiecare echipa, si in functie de tactica, selectam sportivele care vor juca, a declarat antrenoarea de la CS Dumbravita, Nicoleta Huszar.

Astfel, competitia incepe sambata la ora 14, cu disputa dintre Romania si campioana Spaniei, pentru ca seara, de la ora 19, sa se intalneasca romancele si campioanele Olandei. Duminica, de la ora 10 este programata confruntarea dintre Romania si Cipru. ACS Dumbravita a cucerit titlul national pe echipe la inceputul lunii iunie. Antrenoarea Nicoleta Huszar pregateste sportivele din cea mai bogata comuna din Romania de cinci ani, dupa ce s-a intors din Spania, unde a antrenat la Valladolid.

Timisul a scos ultima data ”capul” in Europa in toamna lui 2012. Atunci, BC Timisoara a participat in grupele EuroChallenge, a treia competitie valorica inter-cluburi din Europa. ”Leii” din Banat nu s-au calificat din grupe, dar castigul au fost cele trei partide internationale jucat la Timisoara. La rugby, desi echipa din Timisoara e campioana, FRR a trimis in Challenge Cup tot selectionata Lupilor Bucuresitului, iar premisele nu sunt stralucite nici pentru anul viitor. Cat despre fotbal, ultimul meci european de la Timisoara a fost in 2011, cu Manchester City.

Leave a Reply

%d bloggers like this: