BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

TVR, gasita ”vinovata” pentru ca RCM Timisoara a fost nevoita sa joace semifinala fara sase jucatori de baza

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Rugby Union - RBS 6 Nations Championship 2006 - Ireland v Scotland - Lansdowne RoadOficialii FRR par sa aiba explicatie pentru orice neregula constatata la semifinala dintree RCM Timisoara si Farul Constanta, semifinala carnetelor rupte pentru sase jucatori. Deocamdata, conducerea rugbyului romanesc a stiut sa pareze toate acuzatiile pe care le-au adus fie cei de la club, fie politicienii implicati la club, fie conducatorii de la Universitatea de Vest, dornici sa isi faca imagine, dar si acuzatiile recente aduse de avocatul clubului.

La conferinta de presa desfasurata miercuri, avocatul Sorin Balc a punctat ca semifinala s-a desfasurat in mod neregulamentar, deoarece foaia de joc a fost facuta abia la final de meci. Lucian Lorin de la FRR spune ca s-a dat drumul la meci cu foaia initiala, care a fost modifcata cu pixul dupa ce a aparut problema jucatorilor fara vize. Oficialul FRR spune ca Bogdan Bradu a refacut foaia doar din motive de acuratete, si ca a predat-o la final de meci pentru ca nu a mai avut formulare:

”Foaia de meci nu o fac arbitri, o fac delegatii celor doua echipe. Bogdan Bradu a facut foaia initială, care a fost semnata, stampilata, si cu aceea foaie s-a inceput meciul. Intr-adevar, i s-a cerut sa se refaca foaia, dar Bogdan Bradu a spus ca nu mai are alt formular. Foaia trebuia refacuta din motive de acuratete, apareau in total 12 modificari”, spune Lorin, director de comunicare in FRR si director al Superligii.

De asemenea, Lorin sustine ca transmiterea meciului la televizor a pus o presiune suplimentara pe graba cu care s-a dat start la meci, la 20,30, cu jumatate de ora dupa ora programata initial pentru fluierul de start. FRR are scuza ca daca nu mai exista niciun meci de tranmis, ar fi avut de platit cateva mii de euro Televiziunii Romane:

”Daca nu incepeam partida la 20,30, riscam sa iesim din emisiunea TVR-ului. Conform contractului dintre TVR si FRR, daca un meci nu se mai transmite din motive ce tin de organizare si nu de TVR, FRR plateste o amenda destul de mare, de cateva mii de euro”, a mai precizat oficialul FRR.

Intre timp, echipa a plecat joi spre Bucuresti, cu gandul ca va aborda finala mica cu cel mai bun prim ”15” disponibil.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: