Timisorenii pot lua parte la senzatiile tari ale concursurilor de drifturi. Surpriza pregatita de organizatorii Campionatului Judetean de Automobilism

raliul banatului zi 1 (3)Sambata, pilotii din Campionatul Judetean de Automobilism si Karting Timis concureaza in penultima etapa din acest an, Super Rally Sprint – Kart – Drift Timisoara Gold Cup 2014. Pe langa traditionalele probe, organizatorii vor sa repete experienta concursului de drifturi, organizat si in etapa precedenta. De asemenea, de data aceasta, si spectatorii vor putea a urce intr-o masina de concurs, alaturi de pilotii care vor face drifturi, in sectiunea ”Taxi Drift”.


Competitia va incepe sambata dimineata, de la ora 9, in fata Peluzei Nord a Stadionului ”Dan Paltinisanu”. Timp de doua ore, cursele de masini vor fi la concurenta cu meciul de fotbal dintre ACS Poli si FC Olt, care incepe sambata la ora 11. Se va concura in doua manse la automobilism, precum si la karting. De asemenea, concursul de karting se va desfasura la fel ca etapa precedenta, cu depunctari, pornind de la punctajul initial de 100 de puncte. Dupa concursurile ”Drift Show Cup” va urma sectiunea ”Taxi Drive”, la care spectatorii vor putea sa fie copiloti alaturi de concurenti la drifturi, pentru a simti din dreapta adrenalina de la derapaje.

”Spectatorii se vor pytea inscrie la fata locului. Vom avea o limita de 20 de participanti. Ei vor putea urmari concurentii in prima mansa, apoi la pauza dintre manse vor avea loc inscrierile, iar ”Taxi Drive” va avea loc la finalul concursului. Ideea organizarii sectiunii mi-a venit dupa ce am vazut ceva similar in Slovacia, la un concurs international”, ne-a declarat Ladislau Giurisici, presedintele ACR Timis.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 16, sambata, in fata Salii ”Constantin Jude”. Ultima etapa din competitia organizata de ACR Timis va avea loc in data de 15 noiembrie, la Comlos.

Leave a Reply