BREAKING NEWS! Sotia si fiul unui ofiter din cadrul IPJ Timis au decedat in urma tragicului accident, de sambata, de la Stamora Moravita     Notiunea de Stat Paralel oficializata de PSD, in dezbatere, in aceasta seara, de la ora 19, la TV Europa Nova    La Aeroportul International Timisoara se anunta o ancheta de proportii, dupa ce pasagerii unui avion au intrat in tara fara sa fie controlati    Consiliul Judetean Timis organizeaza a III-a licitatie pentru inchirierea spatiilor goale din Bastionul Theresia, insa tot la preturi prohibitive    Comisarul sef Pavel Dumitru, fostul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Timis, s-a casatorit cu avocata care-l apara in dosarul de coruptie    Estimarile de curs euro/leu ale economistilor primelor 3 banci din Romania: moneda euro va fluctua intre 4,64 - 4,74 lei

Judecatorul care a participat la MasterChef, suspendat din functie de CSM pe o perioada de 14 luni. “Sotia ma crede un pic dus cu capul!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

judecator Apostol

Consiliul Superior al Magistraturii a decis suspendarea din functie, pe o perioada de 14 luni, a judecatorului Gabriel Apostol, seful Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti.

“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din functia de judecator a domnului Apostol Gabriel, de la Judecatoria Pitesti, incepand cu data de 3 decembrie 2014 pana la data de 1 februarie 2016. Hotararea Sectiei pentru judecatori a Consiliului a fost luata in temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a art. 62 alin. 1 lit. b si art. 64 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare”, se mentioneaza intr-un comunicat al CSM.

Gabriel Apostol, in varsta de 37 de ani, a ajuns in atentia CSM din cauza scandalurilor in care a fost implicat, un conflict cu doi politisti, intr-o benzinarie, si inca unul cu agentii de paza ai unui magazin, a unei plangeri penale in care este acuzat de lovire, distrugere si furt intre rude, dar si pentru aparitia sa, in calitate de concurent, la emisiunea culinara MasterChef.

“Pentru mine, gatitul este o refulare”, a marturisit magistratul, a carui mascota este sobolanul bucatar, poreclit Ratatouille. “Am fost copil problema, m-a crescut bunica paterna. Biata femeie ca sa poata sa-si faca treburile ma lega de pat. Si inca sunt copil problema. Sotia ma crede un pic dus cu capul. N-as vrea sa spun aici povesti triste, cert e ca la momentul asta suntem despartiti. Vreau sa se vada ca judecatorul Apostol e in stare sa faca si ceva bun, si anume sa gateasca pentru familia sa, asa cum a facut-o si pana acum”, a mai spus judecatorul in cadrul uneui interviu, refuzand sa dea detalii despre acuzatiile de violenta conjugala venite din partea sotiei sale, judecatoare la aceeasi sectie.

De altfel, declaratia unui agent de paza de la magazinul din care judecatorul a fost scos afara spune totul despre temperamentul.

“I s-a parut ca sta prea mult la coada, apoi a inceput sa-i injure pe angajati. Cand am venit noi, l-am scos afara. Cand a plecat l-a luat pe un angajat care lucra afara pe capota”.

Cel mai important caz judecat de Gabriel Apostol in cariera sa de magistrat a fost un dosar cu o culpa medicala. “Medicul din acea cauza a refuzat sa ii faca pacientei operatia cezariana de la bun inceput. Dupa un travaliu prelungit, doctorul a ajuns la concluzia ca partea vatamata nu va naste in veci pe cale naturala. Decide sa ii faca operatia cezariana in al 12-lea ceas, dar in graba sa de a sterge urmele propriei incompetente, a „uitat” in uterul partii vatamate o parte din placenta. Doar norocul si vointa bunului Dumnezeu au facut ca partea vatamata sa ajunga in timp util la alt spital, din Bucuresti, unde i-a fost salvata viata, atat ei, cat si pruncului nou nascut. Din pacate fetita nu a trait decat 2 ani”, a povestit judecatorul. Suspendarea magistratului expira la 1 februarie 2016. (V.E.)

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to Judecatorul care a participat la MasterChef, suspendat din functie de CSM pe o perioada de 14 luni. “Sotia ma crede un pic dus cu capul!”

  1. Silvia says:

    ca asta sunt multi si la Timisoara! bolnavi de putere si importanta

  2. Cristi says:

    Am avut si aici un asemenea judecator, violent si plin de sine! Din fericire, a iesit la pensie inainte de a fi suspendat de CSM. Sorin Gheorghisan, fost penalist la Judecatoria Timisoara

Leave a Reply

%d bloggers like this: