BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator     Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul cu jurnalistii de la Antena 3 si va trebui sa fie despagubita cu suma de 300.000 de lei     Un inculpat din dosarul de trafic de persoane Filiera araba reclama ca a fost arestat preventiv, desi in perioada investigatiilor era in custodia Centrului pentru Refugiati din Arad    Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei, de catre inspectorii ISC, pentru starea portii de acces in oras de pe Calea Aradului    Codul galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza si Timisul, prelungit de ANM pana la sfarsitul saptamanii

DEZVALUIRE SOCANTA! Copilotul companiei Germanwings, care ar fi prabusit intentionat avionul Airbus A320, este originar din Romania! Stirea a aparut in presa germana!

copilot_german

Copilotul Andreas Lubitz, cel care ar fi prabusit intentionat avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, ar fi originar din Romania. Aceasta dezvaluire a fost facuta de presa germana.

Bunicul copilotului, de profesie medic pediatru, a plecat din Romania in anul 1970. A participat la un seminar in Germania si a decis sa se stabilească acolo, unde a continuat sa profeseze, reusind sa aiba o cariera pana in zilele noastre. In continuare, numele sau poate fi gasit, cu titulatura de doctor si datele profesionale pe toate site-urile de specialitate din Bavaria, informeaza antena3.ro.

Desi nu se stie cu certitudine, exista indicii care sustin ipoteza ca si mama copilotului ar fi fost nascuta in Romania. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: