BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

CONDAMNARE! Hackerul Guciffer, inchisoare cu executare! Judecatorii din SUA l-au trimis dupa gratii pentru 4 ani si patru luni

marcel-lazar-lehel-guccifer

Guccifer, hackerul roman care a dezvaluit ca Hillary Clinton a folosit in interes de serviciu un cont personal de e-mail pe durata mandatului de secretar de Stat, a fost condamnat joi la 52 de luni de inchisoare de catre un tribunal din statul american Virginia, conform Washington Post.

Marcel Lehel Lazar, cunoscut sub presudonimul de “Guccifer”, a fost extradat in Statele Unite in anul 2014 si a pledat vinovat in luna mai 2016 la acuzatiile de furt de identitate si acces neautorizat asupra unor computere.

Odata cu folosirea in interes de serviciu a unui cont personal de email pe durata mandatului de secretar de Stat de catre, Hillary Clinton a incalcat reglementarile federale privind corespondenta oficiala. Acest lucru a fost dezvaluit pentru prima data de Macel Lehel Lazar, condamnat joi la 4 ani si 4 luni de inchisoare de catre judecatorul James C. Cacheris din statul Virginia.

Lazar a recunoscut ca a comis atacuri cibernetice asupra aproximativ 100 de americani de-a lungul unei perioade de 14 luni. Atacurile au vizat inclusiv celebritati, directori de afaceri si personaje politice precum Sidney Blumenthal, un consilier cu care Clinton a corespondat folosind contul personal e-mail, confidenti ai fostului presedinte George W. Bush si fostul secretar de stat Colin L. Powell.

Dupa ce a avut acces la conturile de email ale victimelor si a aplicat diferite tactici inclusiv frauda, furt de identitate si hartuire, Lazar ar fi predat mass-media documentele furate.

Judecatorul James C. Cacheris din Alexandria i-a impus hackerului o pedeapsa de 52 de luni de detentie, spunand ca era necesara o pedeapsa dura pentru a descuraja viitoarele accesari ilegale ale computerelor. “Aceasta epidemie trebuie oprita!”, a spus Cacheris. (V.E.)

 

One Response to CONDAMNARE! Hackerul Guciffer, inchisoare cu executare! Judecatorii din SUA l-au trimis dupa gratii pentru 4 ani si patru luni

  1. Emil says:

    In ce hal am ajuns Doamne ? Extradam cetateni romani in orice tara care-i cere pe te miri ce vinovatii!? Extradam “hackeri” pentru ca arata lumii putregaiul din SUA, extradam mamici pentru ca-si iau copii din “superdemocratii” si vin cu ei acasa sa-i salveze de abuzuri…daca ar putea sistemul asta de slugoi ar extrada si sufletele noastre…si toate astea in numele unei false democratii construita pe sufletele copiilor, fratilor si parintilor nostrii care au murit strigand Libertate in 1989 ! Rusiune!

Leave a Reply

%d bloggers like this: