BREAKING NEWS! Marcajele de la intersectia Pasajului Jiul ar putea sa dispara, dupa ce primarul Nicolae Robu si-a dat seama ca este un invingator     Doi politisti au fost raniti, in Arges, dupa ce autospeciala a fost lovita de un sofer care nu a oprit la semnal    Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, si primarul din Tg. Jiu, Marcel Romanescu, au onorat cu prezenta Balul Gorjenilor din Timisoara    Datorita copy-paste, un complet de la Tribunalul Timis a motivat respingerea unui apel intr-un dosar de amenda pentru alcool la volan cu argumente dintr-un caz de amenda CNADR pentru rovigneta    Amenzi in valoare de peste 2,5 milioane de lei aplicate de politisti din toata tara, sambata, in urma actiunilor pentru prevenirea faptelor antisociale     Primaria Timisoara scoate la concurs 28 de locuri de munca, cu salarii ce pot ajunge si la 6.000 de lei

EXPLOZIV! Condamnari pe banda rulanta in dosarul Sex cu minore de la Timisoara! Nu a scapat nici muzicianul Gino Manzotti, component al trupei DJ Project

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

gino_manzottiCurtea de Apel Timisoara a pronuntat mult asteptata sentinta in dosarul Sex cu minore, in care au fost trimisi in judecata mai multi oameni de afaceri, medici, avocati, muzicieni din Timisoara si Arad, care au folosit serviciile sexuale ale unor minore “plasate” de proxenetul Paul Minzu.

Dupa ce a refuzat sa elimine din dosar stenogramele inregistrarilor SRI, pentru a nu da peste cap munca procurorilor DIICOT, judecatoarea Iosana Codrina Martin a decis sa-i pedepseasca exemplar pe cei care au folosit serviciile sexuale ale fetelor lui Minzu.

Cum era de asteptat, cea mai mare pedeapsa a fost aplicate liderului acestei retele, Paul Minzu, care va sta dupa gratii nu mai putin de 6 ani si doua luni pentru trafic de minori, proxenetism, santaj, pornografie infantila si organizarea unui grup infractional. De asemenea, Manzu a fost obligat sa achite cate 2.000 de euro la doua minore, care s-au constituit parti civile.

paul_manzu

Urmeaza, in ordinea descrescatoare a condamnarilor, locotenentii proxenetului, Ovidiu Torj si Gheorghe Bala, care au primit cate 3 ani si patru luni, respectiv 4 ani de inchisoare, pentru trafic de minori. Medicul Horatiu Petrescu a fost condamnat la 1 an si doua luni pentru favorizarea infractorului si folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

De asemenea, va trebui sa munceasca in folosul comunitatii, gratis, timp de 70 de zile, la Horticultura sau DSP Timis. Reamintim ca, initial, Horatiu Petrescu a fost citat la DIICOT in calitate de martor, insa a fost convins de ofiterul de caz de la BCCO, printr-un mic viclesug, sa spuna tot ce stie, autoincriminandu-se.

Omul de afaceri Codrin Cosmin, din Arad, va “plati” clipele de placere cu 8 luni de inchisoare, in timp ce Iacusi Amarildo Alin s-a ales cu 7 luni de inchisoare. Inculpatului Bot Petru i s-a aplicat o amenda penala in valoare de 5.400 de lei, in timp ce avocatul Adrian Popescu si Firu Tiron, trimisi in judecata, de asemenea, pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate, au fost pur si simplu achitati.

Muzicianul Handke Giuseppe, alias Gino Manzotti, de la DJ Project, a primit 8 luni de inchisoare, tot pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate, la fel ca si un alt patron de club de noapte din Timisoara, Dorin Epure, de la Heaven. Ambii vor fi obligati sa urmeze cursuri de reintegrare sociala si sa presteze 70 de zile de munca neremunerata la Horticultura SA sau Piete SA Timisoara.

Muczi Atilla si Stan Mugurel Traian, “doar” cate 7 luni de inchisoare, iar procesul fata de Ardelean Dan Calin a incetat ca urmare a decesului acestuia. Toate pedepsele sunt cu suspendare, in afara de cele aplicate lui Manzu, Torj si Bala, perioada de incercare fiind de doi ani de la data ramanerii definitive a sentintelor. Hotararea Curtii de Apel Timisoara nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

One Response to EXPLOZIV! Condamnari pe banda rulanta in dosarul Sex cu minore de la Timisoara! Nu a scapat nici muzicianul Gino Manzotti, component al trupei DJ Project

  1. prea bun, prea ca la Curtea de Apel says:

    o sentinta destul de ciudata! unii au f… si au platit, altii au fost achitati! sa intelegem ca victimele i-au iertat sau a contat, la Popescu, ca e avocat?

Leave a Reply

%d bloggers like this: