BREAKING NEWS! Procurorii DNA au pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul Tel Drum, printre care si liderul PSD, Liviu Dragnea    Conferinta nationala cu scantei la organizatia politistilor, IPA Romania, unde se va cere demisia in bloc a actualei conduceri ilegitime    Fiul unui reputat chirurg din Oradea, dat in urmarire nationala pentru omor, prins, luni seara, in Gara de Nord Timisoara    Vasile Blaga si-a sarbatoria achitarea in dosarul de trafic de influenta printr-o petrecere data intr-un restaurant din Bucuresti, unde a socializat intens cu senatoarea de Timis, Alina Gorghiu     Comisarul sef Pavel Dumitru, fostul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Timis, s-a casatorit cu avocata care-l apara in dosarul de coruptie    Asociatiile, fundatiile si federatiile au obligatia de a publica semestrial, in Monitorul Oficial, declaratiile de venituri si cheltuieli, conform noii legi a ONG-urilor trecuta deja de Senat

IMPLANT PENAL! Dosarul stomatologilor din Timisoara acuzati de eroare medicala in cazul unei tinere din Petrosani, din nou pe rolul instantelor de judecata! Se cer despagubiri de 500.000 de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Perseverenta procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara cu care incearca sa-i scoata “basma curata” pe stomatologii Freddy Wallner si Constantin George Dumitru, acuzati de eroare medicala in cazul unei tinere din Petrosani, va fi cenzurata, din nou, de instantele de judecata.

Desi, in toamna anului trecut, Judecatoria Timisoara a admis contestatia petentei Both Luiza Maria impotriva solutiei de netrimitere in judecata, a desfiintat ordonanta de clasare si a retrimis dosarul la Parchet pentru completarea urmaririi penale, se pare ca procurorii au ajuns din nou la concluzia ca nu exista elemente care sa contureze infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

Prin urmare, au decis din nou clasarea dosarului, iar Both Luiza Maria a depus o noua plangere impotriva solutiei Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, programata sa intre in dezbaterea instantei de fond la termenul din 22 septembrie.

In cazul in care nu s-au administrat probe noi, iar noua solutie nu este decat un copy-paste dupa vechea solutie, este posibil sa asistam la o noua desfiintare a ordonantei de clasare si repunerea procurorilor la lucru in acest scandal.

Reamintim ca pacienta Luiza Both a solicitat Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara tragerea la raspundere penala a medicilor Freddy Wallner si Constantin George Dumitru, carora, in octombrie 2013, le-a achitat aproape 2.500 de euro pentru un numar de patru implanturi dentare.

Interventia chirurgicala a fost realizata de catre medicul rezident Constantin George Dumitru, care nu avea acest drept, acuza pacienta, motiv pentru care operatia s-a dovedit a fi un fiasco.

“Presedintele Colegiului Medicilor din Romania spune ca un medic rezident poate face astfel de interventii doar sub supravegherea unui medic specialist, care sa-i fie alaturi cand opereaza si care sa-si dea acordul pentru astfel de operatii. Plus ca, in cazurile de implanturi cu aditie de osoasa, este necesar sa se astepte o perioada de 6 luni pentru ca sa se vindece locul cu aditia de os, apoi se pun implanturile. Mie, acesti mafioti care m-au killerit si furat, mi-au facut toata operatia intr-o singura zi, ca sa puna mana pe toti banii”, spune, revoltata, Luiza Both.

Deocamdata, tanara din Petrosani nu a acceptat refacerea operatiei, desi Freddy Wallner i-a propus chiar si in scris aceasta reparatie medicala, si asteapta tragerea la raspundere penala a celor doi. Totodata, a anuntat ca solicita despagubiri de 500.000 de euro. (G.I.)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: