BREAKING NEWS! Procurorii DNA au pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul Tel Drum, printre care si liderul PSD, Liviu Dragnea    Conferinta nationala cu scantei la organizatia politistilor, IPA Romania, unde se va cere demisia in bloc a actualei conduceri ilegitime    Fiul unui reputat chirurg din Oradea, dat in urmarire nationala pentru omor, prins, luni seara, in Gara de Nord Timisoara    Vasile Blaga si-a sarbatoria achitarea in dosarul de trafic de influenta printr-o petrecere data intr-un restaurant din Bucuresti, unde a socializat intens cu senatoarea de Timis, Alina Gorghiu     Comisarul sef Pavel Dumitru, fostul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Timis, s-a casatorit cu avocata care-l apara in dosarul de coruptie    Asociatiile, fundatiile si federatiile au obligatia de a publica semestrial, in Monitorul Oficial, declaratiile de venituri si cheltuieli, conform noii legi a ONG-urilor trecuta deja de Senat

RAZIE TOTALA! Municipiul Lugoj, sub “asediul” trupelor de politisti, pompieri, inspectori si comisari! Se incearca eliberarea orasului de sub teroarea clanurilor de tigani

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Timp de doua zile, in 7 si 8 septembrie, municipiul Lugoj s-a aflat sub “asediul” politistilor din cadrul serviciilor Rutier, Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Ordine Publica, Investigarea Criminalitatii Economice, dar si pompieri, reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca Timis si Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis, toate actiunile fiind organizate in scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica.

Practic, este prima operatiune de amploare organizata de noul inspector sef al IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel, pentru scoaterea Lugojului de pe harta oraselor aflate sub teroarea clanurilor de tigani.

Efectivele de politisti, pompieri, comisari si inspectori au actionat pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenta, depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infractiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu incalcarea legislatiei privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, precum si pentru verificarea legalitatii functionarii unitatilor comerciale.

In jargon cazon – imbunatatirea climatului de siguranta civica, prevenirea activitatilor infractionale, cresterea vizibilitatii elementului politienesc si reducerea riscului rutier.

Dupa cum ne-a comunicat Biroul de presa al IPJ Timis, au fost verificate 280 de autovehicule si legitimate peste 300 de persoane, totodata fiind efectuate controale la 25 de societati comerciale si persoane fizice autorizate.

In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate 2 infractiune si aplicate 233 de sanctiuni contraventionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de aproape 134.000 de lei.

De asemenea, politistii rutieri au retinut in vederea suspendarii 5 permise de conducere si au retras 11 certificate de inmatriculare. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to RAZIE TOTALA! Municipiul Lugoj, sub “asediul” trupelor de politisti, pompieri, inspectori si comisari! Se incearca eliberarea orasului de sub teroarea clanurilor de tigani

 1. Gica says:

  L-au prins pe Chebici?

  • Nea Gica says:

   Nu, dar se pare ca nici nu l-au cautat. Cica razia i-ar fi vizat pe rromi, nu de papagali. Actiunea pe linie de pasari va avea loc la o data ulterioara.
   Treaba se vede, la o analiza pertinenta, ca a fost per ansamblu o “peteceala”. Au actionat pe linie de clanuri dar au dat in mufa tot la bietii cetateni onesti. Au verificat firme si masini in trafic….va dati seama cati membri ai clanurilor roiau pe aici…..Asta-i actiune tip plua, ca sa-l citez pe Tetelu de pe iu tub. Hai pa si va pup pe toti!

Leave a Reply

%d bloggers like this: