BREAKING NEWS! Transportul public din Timisoara ar putea fi paralizat, luni dimineata, din cauza unei greve in pregatire a angajatilor RATT    Un barbat din Sacosu Turcesc va sta dupa gratii timp de un an, dupa ce a fost prins conducand fara permis    Politia Transporturi Timisoara a recuperat, in urma unor perchezitii in judetul Hunedoara, peste 150 de tone de carbune furat din vagoanele de marfa    9 persoane din municipiul Petrosani, retinute de politistii timisoreni in dosarul furturilor de carbune din vagoanele de marfa     Procurorul Oana Schmidt Haineala este noua sefa a corpului de control din Ministerul Justitiei    Profesor de religie din Copsa Mica, preot, acuzat ce s-a masturbat la scoala, in fata elevilor, a demisionat din invatamant

RAZIE TOTALA! Municipiul Lugoj, sub “asediul” trupelor de politisti, pompieri, inspectori si comisari! Se incearca eliberarea orasului de sub teroarea clanurilor de tigani

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Timp de doua zile, in 7 si 8 septembrie, municipiul Lugoj s-a aflat sub “asediul” politistilor din cadrul serviciilor Rutier, Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Ordine Publica, Investigarea Criminalitatii Economice, dar si pompieri, reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca Timis si Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis, toate actiunile fiind organizate in scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica.

Practic, este prima operatiune de amploare organizata de noul inspector sef al IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel, pentru scoaterea Lugojului de pe harta oraselor aflate sub teroarea clanurilor de tigani.

Efectivele de politisti, pompieri, comisari si inspectori au actionat pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenta, depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infractiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu incalcarea legislatiei privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, precum si pentru verificarea legalitatii functionarii unitatilor comerciale.

In jargon cazon – imbunatatirea climatului de siguranta civica, prevenirea activitatilor infractionale, cresterea vizibilitatii elementului politienesc si reducerea riscului rutier.

Dupa cum ne-a comunicat Biroul de presa al IPJ Timis, au fost verificate 280 de autovehicule si legitimate peste 300 de persoane, totodata fiind efectuate controale la 25 de societati comerciale si persoane fizice autorizate.

In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate 2 infractiune si aplicate 233 de sanctiuni contraventionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de aproape 134.000 de lei.

De asemenea, politistii rutieri au retinut in vederea suspendarii 5 permise de conducere si au retras 11 certificate de inmatriculare. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to RAZIE TOTALA! Municipiul Lugoj, sub “asediul” trupelor de politisti, pompieri, inspectori si comisari! Se incearca eliberarea orasului de sub teroarea clanurilor de tigani

 1. Gica says:

  L-au prins pe Chebici?

  • Nea Gica says:

   Nu, dar se pare ca nici nu l-au cautat. Cica razia i-ar fi vizat pe rromi, nu de papagali. Actiunea pe linie de pasari va avea loc la o data ulterioara.
   Treaba se vede, la o analiza pertinenta, ca a fost per ansamblu o “peteceala”. Au actionat pe linie de clanuri dar au dat in mufa tot la bietii cetateni onesti. Au verificat firme si masini in trafic….va dati seama cati membri ai clanurilor roiau pe aici…..Asta-i actiune tip plua, ca sa-l citez pe Tetelu de pe iu tub. Hai pa si va pup pe toti!

Leave a Reply

%d bloggers like this: