BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

STEAGUL ALB! Reprezentantii politistilor “rebeli” din cadrul IPA Romania, invitati la negocieri de catre conducatorii organizatiei

Revolta in stare latenta din cadrul IPA Sectia Romana, care a ajuns in faza plangerilor penale si a contestatiilor depuse la instantele de judecata, a determinat Comitetul Executiv National (CEN) sa-i convoace la discutii pe membrii comitetelor executive regionale ale IPA 1 si IPA 13 Bucuresti, in incercarea de a se evita prejudiciilor de imagine ce pot fi aduse celei mai importante organizatii ale politistilor din Romania, dar si a se limita efectele colaterale generate de acest conflict.

Invitatia a fost adresata pentru data de 27.09.2017, insa este putin probabil ca presedintii celor doua organizatii din Bucuresti, Luigi Dinca si Nicolae Dumitrache, sa dea curs acestei propuneri, in conditiile presedintele IPA 1 Bucuresti a mai refuzat o intalnire cu membrii CEN, in 6.09.2017, precizand ca “intrucat cele doua parti se afla in litigiu juridic care face obiectul dosarelor nr. 5017/4/2009 si 30857/4/2016, intalnirea solicitata nu este oportuna pana la solutionarea irevocabila a dosarelor mai sus mentionate”.

De asemenea, membrii CEN au solicitat puncte de vedere din partea organizatiilor IPA a regiunilor 9 Bucuresti, 1 Teleorman, 1 Braila, 1 Suceava, 1 Iasi, 1 Harghita, 1 Covasna si 1 Timis, care ar sustine actiunile  initiate de IPA 1 si IPA 13 Bucuresti.

In decizia nr. 2925, din 6 septembrie 2017, Comitetul Executiv National a respins toate acuzatiile din somatia adresata, in 21.08.2017, presedintelui IPA Sectia Romana, Costica Voicu, cu mentiunea ca doi dintre presedintii de regiuni aflati in tabara revoltatilor au facut parte, la alegerile din luna septembrie 2016, din Comisia de numarare a voturilor si nu au avut nimic de contestat.

Prin aceeasi decizie, conducerea centrala a IPA Romania dezvaluie ca, prin actiunile depuse la instantele de judecata, presedintii IPA 1 Bucuresti, 13 Bucuresti, 1 Covasna, 1 Harghita si 1 Timis solicita anularea Hotararii Consiliului National nr. 31195, din 21.10.2016, ce cuprinde votul exprimat de 121 de regiuni din cadrul IPA Sectia Romana pentru modificarea unor articole din Statutul IPA Sectia Romana.

Reamintim ca presedintii regiunilor care contesta legitimitatea noului CEN au cerut convocarea de urgenta a Adunarii Generale Extraordinare, in cadrul careia sa fie desemnati membrii unei Comisii de Criza, deoarece Comitetul Executiv National nu-si poate desfasura activitatea in mod legal.

Pe de alta parte, surse din cadrul organizatiei ne-au avertizat ca, de fapt, acest conflict nu este decat un preambul a ceea ce se anunta a fi razboiul legitimatiilor, care va zgudui organizatia din temelii. Vom reveni cu amanunte… (G.I.)

One Response to STEAGUL ALB! Reprezentantii politistilor “rebeli” din cadrul IPA Romania, invitati la negocieri de catre conducatorii organizatiei

  1. Thank you very much for your blog.

    I enjoyed reading this article.

Leave a Reply

%d bloggers like this: