EROARE JUDICIARA? Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, acuzati ca nu detin probe in dosarul brancardierului escroc! Instantele de judecata au pus sub control judiciar o persoana nevinovata?

calin titel

Dosarul brancardierului din Timisoara, acuzat de procurori ca si-a arogat calitatea de medic si ar fi inselat rudele unui pacient internat la Casa Austria, a fost readus in atentia publica de catre avocata acestuia, care atrage atentia ca, in cazul clientului sau, se prefigureaza o adevarata eroare judiciara.


Iulia Mocan, avocat in cadrul Societatii civile de avocatura “Tundrea & Asociatii”, a emis un comunicat de presa in care dezvaluie, nici mai mult, nici mai putin, ca procurorii nu detin probe impotriva brancardierului penal.

“Mentionam faptul ca Titel Catalin nu mai lucreaza ca si brancardier de cinci ani si nu a lucrat niciodata la Casa Austria sau Spitalul Judetean. A lucrat ca brancardier in urma cu 5 ani doar la “Clinicile Noi”. Este nevinovat. Nu exista la dosarul cauzei probe care sa il incrimineze”, spune Iulia Mocan, fosta Flore, aruncand manusa procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Daca lucrurile stau asa cum spune distinsa avocata, este clar ca judecatorul de drepturi si libertati care a dispus plasarea lui Catalin Titel sub control judiciar, ca urmare a acuzatiilor procurorilor, a luat o masura ilegala, abuziva, care poarta profilul unei viitoare erori judiciare.

Pe de alta parte, daca la dosarul cauzei sunt probe care sa ateste ca Catalin Titel a incasat mai multe sume de bani de la rudele unui pacient, sub pretextul ca banii ar fi necesari pentru achizitionarea de medicamentele necesare tratarii bolnavului, atunci ne aflam in fata unui comunicat mincinos, a unei tentative de inducere in eroare a opiniei publice de catre avocata Mocan.

“In cursul lunilor mai – iunie 2014, Titel Catalin, profitand de starea de vulnerabilitate a persoanei vatamate M. I. D., cauzata de faptul ca fratele acesteia a fost internat in spital in stare grava ca urmare a unui accident suferit la locul de munca, atribuindu-si calitatea mincinoasa de medic, a pretins si primit de la aceasta mai multe sume de bani, in total 15.000 de lei, inducand-o in eroare cu privire la faptul ca banii ar fi necesari pentru achizitionarea medicamentelor si a altor materiale sanitare necesare tratarii numitului B.G.S., aspect contrar realitatiii, in conditiiile in care intregul tratament a fost asigurat pacientului de catre spital. Cercetarile continua in cauza, in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt şi stabilirii raspunderii penale”, se precizeaza in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

De altfel, Catalin Titel apare in halat alb si pe Facebook, in conditiile in care costumatia de brancardier este de culoare albastra, dupa cum ne-a atras atentia un cititor al ImpactPress.

Asteptam cu interes solutia in acest dosar, pentru a constata daca Justitia e atat de oarba incat sa mearga pana la capat in condamnarea unei persoane absolut nevinovate, dupa cum atrage atentia reprezentanta societatii de avocatura “Tundrea si asociatii”… (G.I.)

 

 

Leave a Reply