“Am ajuns firma de paza a tiganilor”! Un luptator din trupele speciale lanseaza acuzatii dure, dupa paranghelia funerara a clanului Duduianu

Un luptator din trupele speciale ale politiei, SAS, critica dur modul in care autoritatile au actionat la priveghiul si inmormantarea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, injunghiat mortal in urma cu cateva zile. Prin intermediul unei scrisori publicate, luni dimineata, acesta spune ca a ajuns sa-si urasca meseria, dupa ce a vazut ca Politia Romana s-a transformat “firma de paza a tiganilor”. In opinia sa, asa se intampla cand “apar cumetriile cu tiganii si sefii politiei mananca din palma lumii interlope”.


Iata continutul integral al scrisorii care a bulversat, astazi, tot sistemul politienesc:

Blocam strazi, orpim tot ce misca, pazim tiganii sa nu fie brutalizati… De cand ne-am transformat in firma de paza a tiganilor? De ce toata aceasta desfasurare de forte pentru protectia scursurilor societatii?

Protectie platita din banii oamenilor care azi-dimineata s-au trezit sa plece la munca! La munca! Ca sa plateasca protectia infectilor care dorm linistiti si la ora asta, stiind ca militia, pardon, firma de paza vegeaza sa nu fie atinsi la aripi…

Ce or gandi oamenii normali cand vad ca pentru scursurile astea sunt atatea forte si cand ei, care muncesc si platesc taxe de le ies pe nas, au nevoie de politie si li se spune ca nu sunt oameni, ca nu sunt resurse?

Ce gandesc colegii nostri, care in exercitarea atributiilor de serviciu au ajuns sa fie amenintati, batuti, raniti si carora nu li s-a asigurat niciun fel de protectie, nici macar nu au fost lasati sa-si ia pistolul acasa pentru protectia lor si a familiilor lor?

Cum este posibil sa acordam atata atentie unor nenorociti care fac atata rau acestei societati, care nu au o zi de munca in viata lor, care nu au platit un leu impozit in viata lor, dar detin palate, masini de zeci si sute de mii de euro si invart milioane de euro in vazul tuturor? Chiar nu mai avem un singur os in coloana vertebrala? Chiar am ajuns la stadiul de nevertebrate, de moluste? Mi-a placut enorm meseria asta, dar am ajuns sa o urasc din tot sufletul!

Am ajuns firma de paza a tiganilor, asta se intampla cand apar cumetriile cu tiganii si sefii politiei mananca din palma lumii interlope. Atata timp cat sefi mari din politie au tot mancat din mana lor pana acum, nu o sa vedem nici un plan o sa vedem doar balet al fortelor de ordine fara o finalitate anume. Iar amenzile date unor X sunt apa de ploaie in conditiile in care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de munca undeva.

Acei X nu aduc, nu au adus si nu o sa aduca niciodata PLUS VALOARE unei societati civilizate care plateste taxe si impozite din care mare parte a etniei X e sustinuta cu ajutoare de handicap si bola inchipuita pe munci si alocatii N pentru puradei. Niciodata Politia si-a dat examenul neputintei la masuri si cand a coborat in strada BERECHET fiu de imparat (seful Politiei Capitalei – n.r.) ca sa empatizeze cu ei. Hai, ma, pe bune?”, a transmis luptatorul. (V.E.)

Leave a Reply