BREAKING NEWS! Marcajele de la intersectia Pasajului Jiul ar putea sa dispara, dupa ce primarul Nicolae Robu si-a dat seama ca este un invingator     Doi politisti au fost raniti, in Arges, dupa ce autospeciala a fost lovita de un sofer care nu a oprit la semnal    Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, si primarul din Tg. Jiu, Marcel Romanescu, au onorat cu prezenta Balul Gorjenilor din Timisoara    Datorita copy-paste, un complet de la Tribunalul Timis a motivat respingerea unui apel intr-un dosar de amenda pentru alcool la volan cu argumente dintr-un caz de amenda CNADR pentru rovigneta    Amenzi in valoare de peste 2,5 milioane de lei aplicate de politisti din toata tara, sambata, in urma actiunilor pentru prevenirea faptelor antisociale     Primaria Timisoara scoate la concurs 28 de locuri de munca, cu salarii ce pot ajunge si la 6.000 de lei

JUSTITIE pana la capat! Fosta sefa a ITM Timis, Cornelia Corescu, l-a executat silit pe omul de afaceri care a denuntat-o la DNA! Vezi cati bani i-a luat din conturi si de ce!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

aurel_ghindris

Desi a executat doi ani si trei saptamani de inchisoare pentru o fapta de coruptie pe care n-a recunoscut-o in fata procurorilor, fosta sefa a Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Cornelia Corescu, nu s-a impacat niciodata cu ideea ca, in urma anchetei DNA din septembrie 2011, s-a ales si cu o condamnare, si cu banii luati.

Mai exact, fosta vicepresedinta a PDL Timis, acuzata de trafic de influenta, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, a reclamat faptul ca, nu numai ca n-a avut niciun castig personal in urma faptelor de care a fost acuzata, ci a mai si achitat denuntatorului, din propriul buzunar, suma de 1.000 de lei.

In aceste conditii, dupa liberarea din inchisoare, s-a adresat Judecatoriei Timisoara cu o actiune civila in care a solicitat obligarea denuntatorului Aurel Grindis la plata sumei de 1.000 de lei, plus dobanzile aferente din septembrie 2011 pana la data efectiva a platii. In motivarea cererii, Cornelia Corescu a aratat ca, in septembrie 2011, i-ar fi remis denuntatorului Aurel Grindis suma de 1.000 de lei, dupa ce a aflat ca acesta ar fi virat in conturile PDL Timis, sub forma de donatie, o suma similara pentru a incerca sa scape de o amenda in valoare de 1,6 miliarde de lei vechi.

corescu_cornelia

“Domnul Medesan mi-a spus că Grindis a donat 100 de lei. Ulterior am aflat ca era vorba de 1.000 de lei. Am zis: sa ma imbuneze pe mine? Exclus! Sa vina ca ii dau inapoi”, a declarat Cornelia Corescu in timpul procesului, adaugand ca i-a dat inapoi banii lui Grindis, din propriul buzunar, de dragul pacii. „Nu vroiam să fie lasata impresia ca pot fi cumparata!”, a mai precizat Corescu.

Ulterior, judecatorii Judecatoriei Timisoara i-au permis sa-si recupereze acesti bani. Reamintim ca, in septembrie 2011, vicepresedinta PDL Timis, Cornelia Corescu, si secretarul executiv Vasile Medesan au fost retinuti de DNA, dupa ce un om de afaceri a reclamat faptul ca i s-a cerut o donatie de 10.000 de lei la partid pentru a scapa de o amenda a ITM in valoare de 1,6 miliarde de lei vechi, pentru folosirea de muncitori la negru.

“Mi-a spus sa discut cu doamna, sa depun 10.000 de lei la partid si scap de amenda de 1,6 miliarde de lei vechi. Mi s-a redus amenda la 16.000 de lei, iasa cand am vazut ca sunt si cu dosar penal, si cu amenda, si cu 10.000 de lei la partid, m-am simtit umilit si terfelit si m-am dus la DNA”, a povestit Aurel Grindis in timpul procesului. (G.I.)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: