BREAKING NEWS! Procurorul Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, a decis clasarea cauzei privind "posibila activitate infractionala" a fostului tandem politic Alin Popoviciu - Constantin Ostaficiuc    O fosta sportiva a Timisoarei, Marga Glavan, a fost batuta crunt de un viceprimar PSD, pe motiv ca ar fi "basista"    Ruta aeriana interna cu cele mai mari intarzieri sau anulari, in 2017, a fost Timisoara-Bucuresti, spune AirHelp, compania care-i ajuta pe romani sa primeasca despagubiri    Judecatoarea Camelia Bogdan a cerut Curtii Supreme revizuirea deciziei prin care a fost mutata disciplinar, pentru 6 luni, la Curtea de Apel Targu Mures    Weekend negru pentru soferi pe soselele din Timis: politistii au retinut 33 de permise, au constatat 4 infractiuni si au aplicat 462 de amenzi    Afaceristul Florian Walter a dezvaluit ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidentiala si din viata publica s-ar fi datorat unui santaj legat de activitatea sotiei sale in Parlamentul European

LEGE si DISCRETIE! Comisarul sef Gheorghe Moldovan, seful IPA Timis, a fost audiat de procurorii DNA, cu maxima discretie, in dosarul de coruptie al Politiei Timis!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

gheorghe_moldovan

Seful IPA Romania, Regiunea 8 Timis, comisarul sef Gheorghe Moldovan a fost audiat de procurorii DNA in dosarul de coruptie al Politiei Timis, prezenta sa in fata anchetatorilor fiind tratata cu maxima discretie.

Citarea ofiterului s-a facut pentru ziua de 5 martie, iar calitatea in care a fost audiat este cea de martor.

“Procurorii care instrumenteaza acest dosar folosesc unitati de masura diferite fata de inculpati sau martori. In timp ce unii sunt adusi la audieri cu alaiul de jurnalisti si camere de televiziune, altii sunt chemati discret si strecurati in sediul DNA fara anuntarea presei, ceea ce ma face sa cred ca exista unele complicitati de imagine. Domnul Gheorghe Moldovan a fost citat si audiat in cel mai discret mod, in timp ce Titu Bojin, audiat tot in calitate de martor, a fost facut vedeta in ziua audierilor”, ne-a declarat unul dintre avocatii din acest dosar.

Comisarul sef Gheorghe Moldovan apare in stenogramele inregistrarilor depuse la dosar in postura sefului de birou care ar accepta sa se pensioneze, sa lase locul altui politist, dar in schimbul unei anumite sume de bani. Astfel, intr-o discutie dintre comisarul sef Marcel Craciunescu, fostul sef al Serviciului Politiei Rutiere, si patronul hotelului President, Mihai Petrachioiu, fost sef al Serviciului Economic din Politia Timis, din data de 1 octombrie 2004, se discuta despre varianta ca Gheorghe Moldovan sa fie pensionat mai repede, pentru ca locul acestuia sa fie luat de comisarul Cosmin Bledea.

Cel din urma i-a solicitat lui Craciunescu sa mearga la Moldovan sa discute despre pensionare, motivand ca ii este “rusine sa-i ofere acestuia o suma cuprinsa intre 5.000 si 10.000 de euro, pentru a iesi la pensie si de a-i ceda functia de sef de birou”. Ulterior, Craciunescu a mers personal la Moldovan si i-a prezentat oferta lui Bledea, iar comisarul sef Gheorghe Moldovan i-ar fi spus ca daca suma ar fi suficient de mare, ar putea sa se gandeasca.

La acest targ pentru functia detinuta de Moldovan, cea de sef al Biroului Rutier Drumuri Nationale, mediatorul Mihai Petrachioiu a spus ca “este imposibil sa-ti recuperezi o asemenea suma, mai ales in zilele de azi” si a conchis ca “Bledea este un bou”. Sa mai spunem ca azi a fost audiat, in acelasi dosar, viceprimarul Recasului, Alin Neamtu, sotul judecatoarei Loredana Neamtu, de la Tribunalul Timis. (V.E.)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

4 Responses to LEGE si DISCRETIE! Comisarul sef Gheorghe Moldovan, seful IPA Timis, a fost audiat de procurorii DNA, cu maxima discretie, in dosarul de coruptie al Politiei Timis!

 1. Forta says:

  Pai cum altfel? Astazi exista forte mai presus de STAT , adica stat in stat, fara nici un control. Te mai miri de abuzuri? Un stat aproape de dictatura.

 2. Bradet says:

  Cred ca toti procurorii au legitimatii IPA, pt avantajele din srrainatate! Daca vine seful, normal ca trebuie sa fie mucles in zona presei

  • Vlady says:

   Va fi interesant la ce functie din ipa va renunta daca se pensioneaza! La cea de sef ipa timis sau de vicepresedinte pe ipa romania? Poate la timis il lasa pe omul lui de casa, don luchiano

 3. marius says:

  Alt gunoi nesatul!

Leave a Reply

%d bloggers like this: