BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

ANCHETA! Procurorul timisorean Ionela Balan coordoneaza ancheta privind “gaura neagra” a banilor publici de la TVR

Balan Ionela 111

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, Ionela Balan, actualmente delegat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, instrumenteaza dosarul care poate provoca un adevarat cutremur in interiorul televiziunii publice.

Ancheta cu privire la “posibila savarsire a unor infractiuni cu ocazia incheierii de catre reprezentantii SRTV a unor contracte de prestari servicii” a intrat, de astazi, intr-o noua etapa, dupa ce Ionela Balan a decis sa ceara Senatului Romaniei copii dupa rapoartele intocmite de catre comisiile parlamentare de ancheta privind evaluarea TVR in perioada 2005-2010, impreuna cu documentele care au stat la baza redactarii acestora.

“Directia Nationala Anticoruptie desfasoara zilele acestea in TVR o actiune de verificare. Aceasta actiune vizeaza contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigura tot suportul necesar pentru derularea verificarilor in bune conditii. E firesc sa inaintam documentele. Nu au caracter secret. Exista un raport al Comisiei si o serie de stenograme care sunt pastrate in arhiva Senatului. Daca documentele nu au caracter clasificat, le inaintam in aceasta saptamana”, a afirmat vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, luni, la finalul sedintei Biroului permanent. Procurorii au decis sa intre pe o noua pista si sa verifice Televiziunea Publica, in urma suspiciunilor ca TVR este o adevarata gaura neagra a banilor publici. Datoria publica a TVR este de peste 200 milioane de euro. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: