EXPLOZIV! Roxana Iliescu a sarbatorit cu prefectul si dizidentii din PSD Timis decizia de blocare a excluderii sale din politica

Tinuta aproape fortat in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis de prefectul Eva Andreas, care refuza sa emita ordinul de incheiere inainte de termen a mandatului de consilier judetean, demisionara Roxana Iliescu pare sa nu mai ascunda faptul ca a fost “adoptata” de PSD.


Odata devoalat acest secret a lui Polichinelle, tanara avocata nu rateaza niciun moment pentru a le multumi salvatorilor sai, reprezentanti ai taberei Grindeanu din PSD Timis, care o mentin infiltrata intr-un partid de opozitie, chiar fortand limitele legislatiei, dar si intr-un job bine platit de la varful judetului.

In zadar, PMP Timis cere demisia prefectului Eva Andreas, acuzata de abuz de putere, in conditiile in care reprezentanta Guvernului in teritoriu nu face altceva decat sa joace asa cum canta PSD.

Cu siguranta, i s-a interzis sa excluda din politica o colega din aripa Grindeanu, mai cu seama ca noua speranta a social-democratiei timisene sapa de zor, din interior, la decredibilizarea celui mai vocal partid din Opozitie.

Cum altfel ar putea fi interpretat mesajul mincinos postat de Roxana Iliescu pe Facebook, dupa ce PMP a cerut demisia prefectului, in care a afirmat ca a discutat cu presedintele Traian Basescu si ca au stabilit impreuna sa amane decizia privind demisia din partid.

“Nu este adevarat ca presedintele PMP ar fi discutat cu Roxana Iliescu pe aceasta tema. Este vorba despre o jalnica incercare de manipulare a opiniei publice. Aseara, la sediul partidului, in cadrul unei discutii cu toti parlamentarii PMP, Traian Basescu a infirmat faptul ca ar avea o intelegere cu Roxana Iliescu si a accentuat faptul ca aceasta nu mai este membru PMP. Cerem, in continuare, demisia prefectului Eva Andreas pentru nerespectarea legii”, ne-a declarat liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean.

De altfel, grupul de sustinatori cu care Roxana Iliescu a sarbatorit, la restaurantul Donna Ana, decizia prefectului de a nu emite ordinul la care o obliga Legea 393/2004 si de a o mentine in politica spune totul despre culisele acestui troc politic.

Toti oamenii lui Grindeanu, o tabara tot mai vizibila in PSD Timis, respectiv fosta sa sefa de cabinet de la Guvern, Eva Andreas, finii sai de cununie, Eugen Dogariu si Ioan Mateescu, strategul sau de campanie, Valentin Korman, fostul sau subaltern de la firma defunctului Ghita Ciobanu, SC Delpack SRL, Adrian Pau si, ultima intrata in acest grup select de dizidenti, fosta sa partenera de protocol, Roxana Iliescu. (G.I.)

10 thoughts on “EXPLOZIV! Roxana Iliescu a sarbatorit cu prefectul si dizidentii din PSD Timis decizia de blocare a excluderii sale din politica

  1. Cine este femeia ăsta? Pai am înțeles că are bube mari la CJ. A semnat documente și a luat ceva bani. “Baietii” o au împachetată și proasta se tine de scaun. Cică Perescu a cam scris tot, și alți la fel. Bojin a stat atent la acte la proasta a muscat. Om vedem cu se termina. Frica e mare . Toți ce țin astăzi de ea sa nu plece știu ei de ce. Cândea și el scrie frumos ca doar tine de băieții deștepți. Ha,ha

  2. Roxi PSD ista. Cum sa câștig dreapta frate când ei stau pe net și se imbuiba Imbuibatilor. Roxi PSD ista.

  3. Poate sa mi spuna cineva cine este domnul cel carunt din capul mesei care e alaturi de doamna blonda mai plinuta? Sunt plecat din tara si imi pare cunoscut acest domn daca in anii 90′ vindea slapi in Ocko . Eu vindeam faruri de la Elba..si imi tinea mereu loc langa..multumesc

  4. Mateo, fost politist la Rutiera, acum patronul restaurantului Renaissance de la balta Aurora

  5. Ion Mateescu este vânzătorul de șlapi din Ocko, care cu banii stransina intrat în politie, unde a rămas până prin anii 2000 cand impreuna cu colegul, răposat, Sasa Disici, făceau jocurile arabilor valutisti. După ce a fost dat afara, a intrat în politica cât și prin cazinouri, fiindu-i viata un amalgam de prostituție și precurvie, cum e si fetița din brațele lui. Încă un amănunt….slab dotat…
    Un susținător si el al familiei tradiționale!

  6. Acest Mateescu a fost dat afara din poliție pe vremea lui Andras pentru ca sifonat intr-un dosar penal. Dosarul penal se referea la bătaia lui Ino Ardelean, ziarist la vremea respectiva. Pentru a nu se face valuri in dosarul, sensibil la acea vreme, i s-a sugerat sa-si dea demisia. Ceea ce a si facut.

  7. Renunta doamna la atatea avantaje? Sofer la scara, masina, tot felul de servicii de inalta calitate, shoping, infrumusetari caci alte lucruri nu prea facea.

Leave a Reply