EXCLUSIV! Roxana Iliescu si Duster-ul de serviciu, in vizita la Spitalul Municipal Lugoj pentru a fi alaturi de o “pacienta”

Vestea ca prietena si sustinatoarea sa fidela din Lugoj, Ramona Dzitac, ar fi fost victima unei agresiuni si ca o ambulanta a transportat-o la spital, a naucit-o complet pe Roxana Iliescu, vicepresedinta Consiliului Judetean Timis.


A lasat deoparte toate treburile importante ale judetului, a uitat pana si de CLF-ul de la Lovrin, a uitat complet si de nota de lichidare pe care ar trebui sa o completeze, ca urmare a pierderii inaltei functii administrative, si s-a urcat val-vartej in Duster-ul de serviciu.

In mai putin de 45 de minute a intrat, emotionata, pe poarta Spitalului Municipal Lugoj, pentru a-i obloji ranile si a fi alaturi de fosta sa colega  de partid, atat de agresata si amenintata.

Nici nu mai stie, probabil, cum a ajuns pana in pragul salonului, inima ii batea cu putere, cand colo, nu mica i-a fost surpriza sa constate ca “victima” nu prezinta niciun semn care sa tradeze urmele unei agresiuni atat de violente cum a consemnat presa.

Totusi, convinsa ca nu iese fum fara foc, i-a cerut Ramonei sa-i dea detalii despre bataia pe care a incasat-o, pentru a deveni martor strategic daca, cine stie, situatia o va cere…

Astfel, a aflat ca un adevarat monstru din PMP Lugoj a navalit in biroul unde ea lucreaza ca secretara, ca a palmuit-o, ca i-a dat un cap in gura, nenumarati pumni in stomac si intre coaste, ca i-a spus ca asta-i doar inceputul, ca o sa-i taie gatul si o sa-i faca rau copilului. 

Roxana a ascultat cu atentie aceasta retorica mafiota, cum ar spune Liviu Dragnea, nevenindu-i sa creada ce noroc a avut sa scape cu viata dintre atatia batausi, mincinosi, tradatori si alte epitete cu greutate.

Este posibil sa reflecteze si acum la cele intamplate, de dimineata, la Lugoj si sa ajunga la concluzia ca totul a decurs ca la carte in pregatirea si simularea unui nou scandal mediatic.

Cateva site-uri de stiri au prezentat imediat stirea bomba, cu agresorul care ar fi mana dreapta a politicianului care conduce PMP Timis, intr-o incercare disperata de a razbuna plecarea Roxanei Iliescu.

Postacii cu nostalgii iliesciene de pe Facebook si-au exprimat ingrijorarea fata de uimitoarele derapaje ale partidului care, pana nu cu mult timp in urma, pe vremea altei domnii, le-a achitat facturi grele pentru consultanta. Cum la fel, tot pentru sustinere si manipularea opiniei publice, au fost dirijate sume importante din contul CJT catre cateva site-uri de stiri, pe care le vom deconspira imediat dupa ce vom primi raspuns la o cerere pe 544.

Pana atunci, cu siguranta, PMP Timis va fi atacat prin intermediul altor scandaluri publice, intrucat platile catre scenaristi si raspandaci s-au facut preventiv si anticipat. In final, un mesaj pentru presedintele CJ Timis, Calin Dobra: potrivit Codului Fiscal, contravaloarea combustibilului autoturismului folosit de salariat in interes personal este obligatoriu a fi recuperata de catre angajator… (G.I.)

 

3 thoughts on “EXCLUSIV! Roxana Iliescu si Duster-ul de serviciu, in vizita la Spitalul Municipal Lugoj pentru a fi alaturi de o “pacienta”

  1. Două părăsite și parasute de noapte. O poza cât o mie de cuvinte. Oare cat costa masajul?

  2. Păi nene cu ce trebuia să meargă la Lugoj ? Cu trenul? Sau cu autostopul? A luat si ea masina de serviciu si sofer . Păi era o treaba de județ importanta nene.
    Asa ne trebuie cand ajung toate” curbele ” la conducerea județului.

  3. Umilită, aşa cum nu a mai fost vreodată, a decis să mintă cu neruşinare şi să transmită un mesaj prin care îşi anunţă din nou, demisia, fără să sufle o vorbă despre faptul că de fapt a fost scoasă pe făraş.

Leave a Reply