BREAKING NEWS! Agentul de politie prins in flagrant de DGA Timisoara in timp ce intermedia impacarea partilor dintr-un dosar, lasat liber de procurori    Chestorul Bogdan Despescu a fost demis de la sefia IGPR, functia sa uramad sa fie preluata de chestorul Catalin Ionita, directorul DGA din cadrul MAI    Un fost jurnalist din Timisoara, batut intr-o parcare din Calea Girocului de nepotul balerinei Rodica Murgu    Adam Craciunescu a fost validat in CA al Societatii de Drumuri Municipale, dupa ce a dovedit ca n-a fost incompetent la Romsilva     La Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara au incepu miscarile de culise care pregatesc alegerile generale de luna viitoare    Partidul socialistilor din Republica Moldova solicita ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata peste Prut

EXCLUSIV! Politistul din Timis care-si “terorizeaza” concetatenii cu amenzi si dosare penale, verificat de ofiterii de la Control Intern! “Un slujbas al statului care-si exercita functia cu rea credinta!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

ciontea-banloc

Teroarea amenzilor si a dosarelor penale instaurata in localitatea Banloc de seful postului de politie, agentul sef Florin Ciontea, a starnit interesul operativ al conducerii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, care a decis sa verifice sesizarile venite din partea cetatenilor, in care se reclama abuzurile si dictatura politistului.

Astfel, marti dimineata, o echipa de control din partea IPJ Timis s-a deplasat la Banloc pentru a face verificari, rezultatul acestei anchete interne urmand sa fie facut public in cel mai scurt timp.

“Eu sunt vecin cu seful de post, nu am vazut nicio echipa de control. Stiu doar ca dosarul meu, impreuna cu toate documentele aferente, a fost cerut de conducerea politiei din Deta. Nu stiu ce se va intampla, dar sunt tarat intr-o mocirla starnita de seful de post. Sunt si amenintat pe la spate, dar eu nu am zis nimic, il tratez cu respect si atat. Dupa ce ca mi-a facut dosar penal, mi-a dat si 300 de lei amenda pentru ca mi-am permis sa le spun celor de la Ocolul Silvic sa verifice cum sunt taiati bagrinii din fata casei lui, toti de la mijlocul trunchiului in jos”, ne-a declarat Mihai Cristi, localnicul care a dat cu subsemnatul intr-un dosar penal, dupa ce, cu autorizatie de la viceprimar, a taiat un nuc din curtea caminului cultural.

“A venit nervos la primarie si ne-a amenintat ca ne amendeaza oriunde ne prinde, ca a calcat pe cap oameni grei din judetul asta, ca nu are nimeni ce sa-i faca. Supararea lui tinea de faptul ca a fost avertizat sa nu-si mai lase oile pe culturile oamenilor, pentru ca vin sa reclame la primarie”, ne-a dezvaluit unul dintre consilierii locali din Banloc, in timp ce un alt localnic s-a trezit cu amenda si permis suspendat pentru ca a lovit cu masina o caprioara.

“In baza articolului 79 din Codul Rutier, m-a sanctionat contraventional, desi legea spune clar ca, daca detii o asigurare facultativa de avarii auto, iar accidentul de circulatie a avut ca rezultat numai avarierea propriului autovehicul, nu esti obligat sa te prezinti la politie”, ne-a declarat Daniel Ionita.

Un alt dosar penal a fost deschis pe numele unui om de afaceri din comuna, acuzat ca a blocat un drum laturalnic, desi acesta a detine acte care atesta faptul ca i s-a defectat masina, un jeep Volvo, care a fost ridicata de la fata locului cu o platforma. “Este un slujbas al statului care-si exercita functia cu rea credinta! In activitatea sa nu exista avertisment sau mustrare, ci doar masuri contraventionale sau penale maximale”, ne-a declarat Ilie Nemes.

In timp ce oamenii cred ca seful de post este tinut “in brate” de fostul secretar de stat de la Interne, Marcel Miclau, acesta a dezmintit orice legatura. “Cred ca nu-mi stie bine nici numele!”, spune Miclau. Deocamdata nu am reusit sa aflam opinia sefului de post de la Banloc vizavi de toate aceste acuzatii, domnia sa refuzand orice discutie pe aceasta tema. (Vlad Enciu)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

3 Responses to EXCLUSIV! Politistul din Timis care-si “terorizeaza” concetatenii cu amenzi si dosare penale, verificat de ofiterii de la Control Intern! “Un slujbas al statului care-si exercita functia cu rea credinta!”

  1. Iiion says:

    E mancat daca il verifica cei de la control inten,nu mai scapa 😄

  2. Iuliana says:

    La ce teroare produce omul asta,ar fi culmea sa scape din nou…

Leave a Reply

%d bloggers like this: