SOC! Prim-procurorul Parchetului din Sannicolau Mare, Maria Dana Ionescu, ranit grav in urma unui ciudat accident de circulatie

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, Maria Dana Ionescu, a fost victima unui grav accident de circulatie care s-a produs, joi seara, pe o strada din centrul orasului.


Dupa cum consemneaza corespondentul Pressalert in orasul de pe Aranca, femeia a fost izbita de un autoturism, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Viilor, la intersectia cu strada 1 Decembrie. Masina venea dinspre sala de sport.

Din primele informatii, femeia se afla in stare grava si a fost transportata la Spitalul Judetean Timisoara, avand multiple fracturi in zona bazinului.

Reamintim ca Maria Dana Ionescu, fost prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, a preluat functia de prim-procuror la Sannicolau Mare in vara anului trecut, dupa ce, in perioada 24 martie – 28 iunie, participat la concursul pentru numirea in functii de conducere la unitatile de parchet din tara organizat de Institutul National al Magistraturii.

Plecarea sa de la Timisoara a devenit iminenta, in urma celor nu mai putin de 280 de note de atentionare intocmite de sefa sa, prim-procurorul Claudia Irina Chivu. “A mers pana acolo incat i-a luat toate atributiile pe linie manageriala.

La un moment dat, procurorul general Ion Brasoveanu i-a atras atentia ca a devenit abuziva in relatia de serviciu cu adjuncta sa si ca risca sanctionarea”, ne-a dezvaluit, la vremea respectiva, un magistrat din Palatul Dicasterial. Maria Dana Ionescu, procurorul care, la un moment dat, si-a dorit o cariera de judecator, a intrat in magistratura, prin decret semnat de presedintele Traian Basescu, in data de 15 iulie 2010. (G.I.)

One thought on “SOC! Prim-procurorul Parchetului din Sannicolau Mare, Maria Dana Ionescu, ranit grav in urma unui ciudat accident de circulatie

Leave a Reply